Skip links

Wat we doen

Concept Street ontwikkelt en produceert televisieprogramma’s, videocontent en 360 concepten voor -en in nauwe samenwerking met- tv-zenders, online platforms en adverteerders.

De Mysterieuze Dood van Ivana Smit

Het Nederlandse model Ivana Smit overleed in 2017 onder verdachte omstandigheden na een val uit een appartementencomplex in Kuala Lumpur. Thijs Zeeman onderzocht voor SBS de feiten rond haar dood en ging op zoek naar de Johnsons. Dit Amerikaanse echtpaar heeft Ivana als laatste in hun appartement gezien en is na haar dood ondergedoken. Hun betrokkenheid bij haar dood is voor de familie een zekerheid. Thijs en zijn collega’s gaan op zoek naar antwoorden op de vragen die de advocaat en de familie van Ivana nog altijd hebben. Deze bijzondere special is te zien a.s. vrijdag om 20.30u op SBS6.

Bekijk hier de promo van de aflevering.

Fred van Leer: Alles uit de Kast

Concept Street produceert in opdracht van TLC Fred van Leer: Alles uit de Kast. In het programma worden mensen die bijvoorbeeld enorm zijn afgevallen, ingewikkelde maten hebben, of door een ziekte of andere ingrijpende gebeurtenis met een kledingprobleem kampen, geholpen. “Ik vind dat iedereen, ongeacht zijn of haar uiterlijk en ongeacht de inhoud van de portemonnee, er mooi uit kan zien. En minstens net zo belangrijk is dat men zich weer mooi kan gaan voelen. Ik ga hen de aandacht én hulp geven die ze verdienen”, zegt Van Leer. Meld je hier aan aan voor het tweede seizoen van het programma. 

Bekijk hier de promo van het programma.

Dr. Pol

De wereldberoemde -van oorsprong Nederlandse- dierenarts Dr. Pol zoekt een passievolle Nederlandse collega om hem te helpen in zijn praktijk op het Amerikaanse platteland. Ben jij dierenarts en droom je van een carrière in Amerika? Meld je dan nú aan voor ons nieuwe programma. Ga naar: rtl.nl/drpol

Bekijk hier de oproep van ons programma.

Het Zit In De Familie

Ondervinden jij en één of meerdere familieleden last van hetzelfde opvallende uiterlijke kenmerk? Durven jullie daardoor bijvoorbeeld niet goed in bikini of zwembroek, op de foto of naar het café? Maakt deze ‘familiekwaal’ jullie onzeker waardoor relaties lastig zijn of sollicitaties niet meevallen?

Herken je dit? Geef je dan nu op voor ons nieuwe programma, waarin een team van cosmetisch specialisten er alles aan zal doen om jullie weer zelfvertrouwen te geven. Ga naar rtl.nl/familie

Bekijk hier de oproep van ons programma.

Hermans Pop-Up Restaurant

Voor een nieuw RTL4 programma is Herman den Blijker op zoek naar twee mensen die zijn nieuwe pop-up restaurant gaan runnen. Zijn jullie als chef en maître het gedroomde duo voor dit nieuwe restaurant en willen jullie mee op een reis door het Middellandse Zeegebied en de mediterraanse keuken? Meld je dan nu aan!

Bekijk hier de oproep van ons programma.

Ik Durf Het Bijna Niet Te Vragen

Voor BNNVARA produceert Concept Street het nieuwe televisieprogramma Ik Durf Het Bijna Niet Te Vragen. In dit van origine Australische format (You Can’t Ask That) krijg je eerlijk en openhartig antwoord op vragen die je misschien niet rechtstreeks durft te stellen aan mensen over wie nogal wat vooroordelen bestaan, zoals bijvoorbeeld mensen met een gezichtsaandoeningen, alcohol verslaafden, naturisten, sekswerkers, daklozen etc.

Ook jij kan vragen stellen via deze link.

Team Spoedeisende Hulp

Voor RTL5 produceert Concept Street het nieuwe programma ‘Team Spoedeisende Hulp’. Voor dit programma volgden wij een aantal maanden de (trauma) artsen en verpleegkundigen op de afdeling spoedeisende hulp in twee ziekenhuizen. Een uniek inkijkje in de werkzaamheden van deze bijzondere professionals. In samenwerking met Medical Media House.

Bekijk hier de promo van de eerste aflevering.