Skip links

Wat we doen

Concept Street ontwikkelt en produceert televisieprogramma’s, videocontent en 360 concepten voor -en in nauwe samenwerking met- tv-zenders, online platforms en adverteerders.

De Kliniek

In De Kliniek volgen we plastisch chirurgen en cosmetisch artsen. In 5 klinieken door heel Nederland zien wij hoe ze dagelijks het verschil maken voor mensen die iets aan hun uiterlijk willen veranderen. Wat drijft deze artsen en hoe ver zijn ze bereid te gaan voor het schoonheidsideaal?

Eerste Hulp Bij Festivals

In de RTL5 serie Eerste Hulp Bij Festivals krijgen we elke week een uniek kijkje achter de schermen bij de hulpverlening op diverse festivals en evenementen. Deze hulpverlening wordt geboden door Event Medical Service (EMS). Zij komen de meest uiteenlopende verwondingen tegen; van een schaafwond op de Nijmeegse Vierdaagse tot iemand met hartkloppingen op een grootschalig dancefeest.

Denkend aan Holland

André van Duin en Janny van der Heijden ontdekken ons mooie Nederland vanaf het water. Elke aflevering trekken ze erop uit met hun boot. André en Janny maken onder meer een koninklijke tocht over de rivier De Linge dwars door de Betuwe en gaan op asperge- en ansjovistocht in West-Brabant.

Natuurlijk meren André en Janny zo nu en dan ook aan, om de prachtige plekken te bezoeken waar het water hen brengt. Janny kan André veel vertellen over zowel de culturele als culinaire geschiedenis van bepaalde plekken. Dit doen ze allemaal in het gezelschap van scheepshond Nhaan; de teckel van Janny.

De Mysterieuze Dood van Ivana Smit

Het Nederlandse model Ivana Smit overleed in 2017 onder verdachte omstandigheden na een val uit een appartementencomplex in Kuala Lumpur. Thijs Zeeman onderzocht de feiten rond haar dood en ging op zoek naar de Johnsons. Dit Amerikaanse echtpaar heeft Ivana als laatste in hun appartement gezien en is na haar dood ondergedoken. Hun betrokkenheid bij haar dood is voor de familie een zekerheid. Thijs en zijn collega’s gaan op zoek naar antwoorden op de vragen die de advocaat en de familie van Ivana nog altijd hebben.

Bekijk hier de promo van de aflevering.

Fred van Leer: Alles uit de Kast

Concept Street produceert in opdracht van TLC Fred van Leer: Alles uit de Kast. In het programma worden mensen die bijvoorbeeld enorm zijn afgevallen, ingewikkelde maten hebben, of door een ziekte of andere ingrijpende gebeurtenis met een kledingprobleem kampen, geholpen. “Ik vind dat iedereen, ongeacht zijn of haar uiterlijk en ongeacht de inhoud van de portemonnee, er mooi uit kan zien. En minstens net zo belangrijk is dat men zich weer mooi kan gaan voelen. Ik ga hen de aandacht én hulp geven die ze verdienen”, zegt Van Leer.

Bekijk hier de promo van het programma.

In De Voetsporen Van Dr. Pol

De wereldberoemde -van oorsprong Nederlandse- dierenarts Dr. Pol zoekt een passievolle Nederlandse collega om hem te helpen in zijn snelgroeiende praktijk op het Amerikaanse platteland.

In In De Voetsporen Van Dr. Pol volgen we 3 Nederlandse dierenartsen die strijden om deze bijzondere baan. Ze helpen Dr. Pol en zijn collega’s bij de werkzaamheden in de dierenkliniek en bezoeken boerderijen in de omgeving om grotere dieren te helpen.

Het Zit In De Familie

In Het Zit In De Familie helpt Lieke van Lexmond families waarvan meerdere leden kampen met dezelfde, opvallende familiekwaal. Van een extreem grote neus tot een ‘lubberbuik’ na een zwangerschap: deze fysieke kenmerken kunnen een enorme impact op iemands leven hebben.

In het programma doet een team van cosmetisch specialisten er alles aan om deze mensen weer zelfvertrouwen te geven.

Hermans Pop-Up Restaurant

Herman den Blijker opent een nieuw, Mediterraans, restaurant in Rotterdam. Om deze tent te runnen zoekt hij een duo, bestaande uit een chef en een maître.

In Hermans Pop-Up Restaurant reizen 6 koppels met Herman en Meneer Reimers door het Middellandse Zeegebied. Elke aflevering moeten de chefs en maîtres bewijzen de juiste smaak te pakken te hebben. Welk duo krijgt uiteindelijk de sleutels van het Pop-Up Restaurant in handen?

Ik Durf Het Bijna Niet Te Vragen

Stink je? (aan een dakloze) Zijn jullie niet gewoon uit op seks? (aan naturisten) Heb je het zelf uitgelokt? (aan slachtoffers van seksueel misbruik)

In Ik Durf Het Bijna Niet Te Vragen stelt de kijker -anoniem- pittige vragen aan mensen waarover flink wat vooroordelen bestaan: van sekswerkers tot alcoholisten. De mensen in het programma beantwoorden de vragen open en eerlijk en rekenen daarmee voor eens en altijd met deze vooroordelen af.

Ook jij kan vragen stellen via deze link.

Team Spoedeisende Hulp

Concept Street en Medical Media House produceren samen Team Spoedeisende Hulp. Voor dit programma volgden wij een aantal maanden de (trauma) artsen en verpleegkundigen op de afdeling spoedeisende hulp in twee ziekenhuizen. Een uniek inkijkje in de werkzaamheden van deze bijzondere professionals.

Bekijk hier de promo van de eerste aflevering.