Skip links

Over ons

Wij willen mensen ráken, inspireren en entertainen met onze verhalen. Of het nou een tv-programma is, videocontent voor een online platform, of een campagne of concept voor een adverteerder – ons bevlogen, creatieve team werkt er met veel zorgvuldigheid en passie aan.

 

Concept Street is opgericht in 2018 door Roy Aalderink en Peter Lubbers in nauwe samenwerking met Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) en heeft Nederland en België als thuisbasis. Maar ook daarbuiten zien wij mogelijkheden om onze verhalen te vertellen

Klik hier voor het interview van Broadcast Magazine TV met Peter Lubbers.

Roy Aalderink

Roy Aalderink was de afgelopen jaren als directeur/producent én creatief bij verschillende productiehuizen eindverantwoordelijk voor bekende programma’s, waaronder Lelijke Eendjes (RTL5), Say Yes to the Dress (TLC), Louisa & Rosanna: Onze Transgender Liefde (TLC), Geslacht! (BNN/NPO3) Expeditie Robinson (RTL5), Jo Frost: Nanny on Tour (RTL4), Internetpesters Aangepakt (RTL5), Red Mijn Vakantie (SBS6), Jouw Vrouw Mijn Vrouw VIPS (RTL4), The Undateables (BNN/NPO3), Complex (VIJF), Grillmasters (VIER) en Dracula: Escape the Castle (Insight). Roy studeerde cultuurgeschiedenis en communicatiewetenschappen en begon zijn carrière bij Eyeworks, als allereerste programmaontwikkelaar van dat bedrijf.

Contact Roy: roy@conceptstreet.nl

Peter Lubbers

Peter Lubbers heeft als directeur/producent bij Medical Multi Media en Zodiak gewerkt en stond daarnaast aan het roer van verschillende zenders. Hij was onder meer programmamanager bij RTL4 en RTL5, programmadirecteur van RTL7, mediadirecteur van de AVRO en programmadirecteur van SBS. Vanuit zijn werk als producent en bij de verschillende zenders, werkte Peter veel met (presentatie)talent en werkte hij aan Nederlandse versies van internationale hitformules, zoals Maestro, Dancing With The Stars, Fort Boyard en Masterchef. Peter studeerde journalistiek en begon zijn carrière bij RTL, als nieuwsproducer.

Contact Peter: peter@conceptstreet.nl

MGM

MGM

Metro-Goldwyn-Mayer (MGM) is een entertainmentbedrijf dat zich focust op de productie en wereldwijde distributie van film- en televisiecontent op alle platforms. Het bedrijf bezit één van ’s werelds grootste catalogi van premium film en televisiecontent en is eigenaar van de Amerikaanse betaalzender EPIX. Daarnaast heeft MGM belangen in verschillende andere televisiekanalen, digitale platforms en interactieve bedrijven en produceert het premium short-form content.

MGM produceert in Amerika succesvolle televisieprogramma’s, zoals The Voice, Shark Tank, Survivor, Signed en Steve Harvey’s Funderdome. Dochterbedrijf Evolution Media maakt onder andere The Real Housewives of Orange County, Vanderpump Rules en Botched. Daarnaast produceert MGM enkele van de meest succesvolle dramaseries ter wereld, zoals The Handmaid’s Tale, Fargo, Vikings en Get Shorty.

Voor meer info: www.mgm.com